SoulCollage®

SoulCollage® is een creatief proces waarbij je op een simpele manier in contact komt met je intuïtie.  Je zoekt afbeeldingen, plaatjes en foto’s waartoe je je aangetrokken voelt. Deze plaatjes liggen voor je klaar en je hebt een keuze uit allerlei plaatjes. Deze kun je knippen, scheuren of snijden en vervolgens plakken op een blanco kaart.

Zo raak je uit je hoofd, en kom je in contact met je innerlijke wijsheid en intuïtie. De stilte hierbij is belangrijk.

IMG_5276              IMG_7054              IMG_7057              IMG_5281

Je leert innerlijke delen van jezelf kennen en in balans brengen. Op het moment dat je meer in de kaart duikt, geef je betekenis aan je kaart; zo geef je het onbewuste een stem.  Het spontane ‘lezen van de kaarten’ van jezelf, geeft je extra inzicht over wie je in essentie bent en in de relatie tussen jou en je familie, de gemeenschap en de wereld. Het lezen is het belangrijkse onderdeel van het proces.

Het is niet moeilijk om te doen; iedereen kan plaatjes vinden, scheuren en plakken. Zo is het dus voor iedereen toegankelijk en kan het veel plezier en ontspanning geven om te doen. Het gaat niet zo zeer om het maken van mooie kaarten, maar om meer van jezelf te ontdekken.  Je kunt uiteindelijk een hele verzameling met persoonlijke kaarten maken. Al deze kaarten symboliseren stuk voor stuk een deel van jou. Ze kunnen je ondersteunen bij levensvragen en het nemen van belangrijke beslissingen.

De kaarten kun je gaan gebruiken om antwoorden te krijgen op je vragen en het kan je inzicht geven in dat waar je in je leven mee bezig bent.

Voor wie is SoulCollage®?

Wanneer je nieuwsgierig bent naar (delen van) jezelf, antwoorden wil vinden op levensvragen en als je houdt van creatief bezig zijn, dan is SoulCollage® iets voor jou! Iedereen kan het; je hebt er geen artistieke talenten voor nodig! Kijk hieronder voor het SoulCollage® aanbod..

AANBOD:

*****  SoulCollage®  INTRODUCTIEWORKSHOP in kleine groep: Je maakt kennis met SoulCollage®  en je gaat je eerste SoulCollage® kaarten maken. Na het maken van één of meer kaarten, ga je een kaart lezen waardoor je nog meer over jezelf ontdekt. Ben je benieuwd of SoulCollage® iets voor jou is? Je bent welkom om het te komen ervaren in de introductieworkshop. Je kunt ook deelnemen aan de andere workshops; ook daar zal een korte uitleg over SoulCollage® zijn. 

  • Op dinsdag 17 mei 2022 zal er weer een workshop zijn.
  • Tijd: van 19.00 – 22.00 uur
  • Kosten: € 37,50 (inclusief materiaal, koffie/ thee en iets lekkers)

IMG_0129  IMG_7049

***** SoulCollage® THEMA in kleine groep 

> SoulCollage® WAVE – persoonlijke thema’s Je kunt binnen deze workshop vrij aan de slag met eigen thema’s die op dit moment in jouw leven spelen en waar je meer inzichten in wilt verkrijgen. Ook is er de mogelijkheid om aan een thema te werken. Binnen de workshop zullen verschillende thema’s worden aangereikt. En kun je hier je eigen keuze in maken. Je werkt in stilte naast elkaar aan je eigen creatie en kunt hierbij een paar uur lekker je gang gaan om nieuwe kaarten te maken. Daarna gaan we de kaarten lezen vanuit het ik-ben-degene-die-proces, waardoor je nog meer inzichten in jezelf kunt verkrijgen. Hiervoor is het handig als je de introductieworkshop hebt gedaan, en dat je graag nieuwe kaarten wil maken.

SOULCOLLAGE® dag 

Regelmatig wordt er een SoulCollage® dag georganiseerd. We starten de SoulCollage® dag om 10.00 uur met een meditatie. En zullen daarna aan de slag gaan met kaarten maken. Intuitief, vanuit vertrouwen, uit het hart…!  de lunch neemt iedereen iets lekkers mee en lunchen we met elkaar.

Na de lunch werken we nog verder aan onze kaarten en daarna zetten we het ik-ben-degene-die proces in om de kaarten te lezen en met meer innerlijke wijsheid naar huis te gaan. We sluiten de dag af om 16.00 uur.

Het is voor iedereen toegankelijk, jong-oud, man-vrouw, en ontspannend en verrijkend om te doen.

Voor interesse in deze SoulCollage dag kun je contact met me opnemen.

IMG_0291_1024

***** SoulCollage® THEMA en VERDIEPING

Transpersoonlijke kaarten; Bron, Zielsessentie, Getuige

Op aanvraag

> Je eigen krachtdier maken aan de hand van meditatie.

Op aanvraag

 

IMG_0130       

***** SoulCollage® individueel: Wil je bepaalde thema’s uitwerken of meer inzicht krijgen op bepaalde (levens-)vragen? Dan kun je ook een individuele sessie boeken. Na een korte uitleg ga je op een intuïtieve manier aan de slag. En na het maken van één of meerdere kaarten, doe je een eenvoudig, maar bijzonder proces door de kaart te lezen, waardoor je inzichten en antwoorden krijgt.  (kan ook als mooie combinatie dienen naast verbale therapievormen) € 80,00 per sessie.

*****SoulCollage® workshop special: Op aanvraag voor o.a. verjaardagsfeestjes rondom bepaald thema, personeelsuitjes, of samen met vriendinnen kaarten maken.

IMG_7867_1024  IMG_7871_1024

IMG_5280

Je gaat op zoek naar afbeeldingen die je aanspreken..

Voorbeelden van verschillende SoulCollage® kaarten

Reactie van deelnemer: ‘Ik ben net terug van weer een inspirerende Soul Collage dag. Ik word hier iedere keer zo blij van! Niet alleen van de kaarten die ik zelf gemaakt heb, maar ook van het zien van de kaarten van de andere deelnemers. Allemaal zijn het kleine werelden op zich. En allemaal hebben ze hun eigen schoonheid, die helemaal hoort bij degene die de kaart gemaakt heeft. Want al gaat het niet om het mooie, ze zijn iedere keer weer allemaal even prachtig. Altijd word ik er een beetje stil van, als we aan het eind van de sessie onze kaarten in een kring op de grond leggen om ze met ons allen te bekijken. En iedere keer ben ik ook weer zo blij met Leonie, die als fantastische gastvrouw en facilitator een sfeer schept waarin we allemaal zo zonder terughoudendheid een stukje van onze ziel durven te laten zien. Dank je wel, Leonie, en tot de volgende keer!’ YD, febr 2015

Voorwaarden: bij inschrijving van een workshop zal bij annulering 48 uur van te voren de kosten 100% in rekening worden gebracht. Bij een annulering 5 tot 3 dagen voor de workshop zal de helft van de kosten in rekening gebracht worden.

Meer informatie over SoulCollage® kun je vinden op www.soulcollage.nl en www.soulcollage.com

Bovenstaande afbeeldingen zijn voor persoonlijk gebruik. Met dank aan alle geweldige fotografen en kunstenaars voor de afbeeldingen die ons inspireerden om onze innerlijke- en uiterlijke wereld te hercreeëren en te ontdekken.